Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=krv6Yz--fSU&list=FLiukYgJ6hq3hmBvRzME8DAg&index=18&feature=plpp_video


Lolita/Viola

det var en kväll i maj

horisonten var röd

tistlarna brann i trädgården

 

far och dotter

dotter i blå klänning

och ena behåbanden nerhasat över skuldran

det blonda håret i den röda solens motljus

 

 

pappan hällde på mer tändvätska

innan ett leende sprack upp i hans fårade ansikte

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-04 15:27



Bookmark and Share


  Robin V
Jävligt starkt! Bra!
2012-08-20

  menspoeten
Så bra!
2012-08-07

  Brachmin
så sjukt slagkraftiga ord, så bra sammanbundet!!
2012-08-05

  Vind
Filmiska antydningar, en kolorerad tystnad i väntan på...
(och jag känner ett starkt obehag). Snyggt mejslad scen.


2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star