Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text har funnits innuti så länge, undrar om det någonsin finns förlåtelse för de egna besluten


terminatio


Så facilt med avlivning
omedelbart
en tablett, ett glas vatten
och ”kom tillbaka i morgon”

Mindre facilt med
morgondagens fördrivning
blodmassa
rosigt som kärlek
rafsar i magen
injektion morfin
dimvägg

Dagarna efter uppmanades vara
nätterna knappt mer

Människoliven är många
och fulla av undanflykter
men mitt är tungt om hjärtat





Fri vers av raphaela
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-02-07 11:33



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Hårda ord i mycket skör struktur
och första kursiverade strofen är så spröd att jag knappt vågar andas
2006-02-07

  Daniel_78 VIP
vågar knappt skriva något här

-trycker på sköra tangenter-

jag får en känsla av
kemisktsammanbundning
i inledningen och med det kursiva
går det över i känslor.
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela