Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som fick mig att stanna, även fast jag brukade fly

Kärlek är en konstig form av smärta
För den lurar mig att tro
tron att jag är säker i dina armar
tron att tiden står stilla

men sedan dör den
övergår kanske snarare
till förtvivlat ensamma nätter
och bitterhet
och sedan ibland
till fysisk smärta

mitt hjärta brister



Jag behöver dig.




Fri vers av fadedRed
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed