Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vaknar orden

Så vaknar orden

sträcker sig

och vill ut möta

andra ord

skapa nya tankar

tron kommer åter

vilar intill hjärtat

sprudlande av längtan

att finnas till

Du, alltid du

väcker mina ord

Du som lyst på mina ord

med din mjuka tanke

blåst nytt liv inuti

mitt hjärtas källarkalla vrår

där det stillnat

som en katakomb

av sorg och saknad




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-07 23:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan av saknad och närhet samtidigt
2012-08-14

  M M Mannheim VIP
En dikt som visar på hopp samtidigt som saknad. En dikt som skrivits av en som gått genom mörker men har hittat ljuset som alltid finns, bara vi är berädda att ta emot det, viljan att se det.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell