Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes en dag, liten och svag


Men det första jag fick var tröst, då min mamma gav mig

sitt bröst

Så från att vara liten och svag var jag helt plötsligt

en lycklig liten krabat

strålandes glad

Och stark dessutom

För jag hoppade då bara ner ifrån mamma och sängen

rätt ner på golvet och började dansa

Och efter att jag hade gjort en snygg liten piruett

så gick jag ned i spagat

Och precis då så kommer den så förtjusande

barnmorskan in

med en tallrik varm spenat till min mamma

Hon sa

Nu måste du få i dig lite ny energi, nu när du måste

börja amma...


Jag föddes en dag liten och svag

Ja, det gjorde jag faktiskt

Gjorde inte du det?

Ken Cassel
9/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 20:56



Bookmark and Share


  Harriette
...men spenat...säkert att du inte missuppfattat det?
2012-08-09

  Rise Little One
Hihi, alla var ju babies från början..
2012-08-09

  Lynx63 VIP
Nä jag hade muskler och va stark som bara den :)
Du denna va skit gullig, du kan du "lille man :)"
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel