Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ätbar tvångstanke


Jag känner mig täckt.
Kvävd.
Smekt.
Av äckligheten själv.
För varje tugga,
jag tar.
Låter mig förstöra,
mina inre organ.
Så som mitt inre,
förstörs i samma stund.
Då jag drabbas av ångest,
och låter mig själv plågas.
I den besvikelse,
som kommer efter ångestens,
kroppsliga ingrepp.




Fri vers av Maggie
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-07 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie