Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är helt enkelt mitt levande spöke/fylletårar

En 7.0 cider och två-tre glas vin
du dyker upp igen
trots att du är nittio mil söder ut

Och jag blundar,
blinkar,
för att skjuta bort allt igen

Men du skjuter mig alltid i foten

Men jag sväljer
och väljer
att glömma igen

och jag inser att jag aldrig kommer att få
dig,
som så många gånger förr
Frustreras och generas över den plötsliga smärtan
att du jämt ska invadera mitt inre

Aldrig är det du
Alltid är det du

"Du, är det honom du tänker på?"

Alltid är det du
och mina tårar faller sakta till marken

Kramar, klappar
bedövar mig när jag tappar

allt




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-12 01:17



Bookmark and Share


    Lobster123
Satt och läste dina otroliga texter ännu en gång, och insåg att det inte räcker med 'underbar'.
Det och du är fantastiska! Det hugger till inombords på det klockrena slutet.
Good job med att frammana känslor genom text!
Du är underbar.
2012-09-05

    Lobster123
Underbar!!!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta