Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon som betyder väldigt mycke... =)


Bland molnen

Sakta kommer han närmare
Och närmare

Sen så nära

Hans andetag värmer din mjuka kind
I ditt öra viskar han ord som bara du förstår

Bara du
Och han
existerar

Din kropp mot hans

Dina styva bröst mot hans bröstkorg

En känsla som kan vara för evigt

Heta blickar och varma händer
Händer som varsamt tar del av din kropp

En kropp fylld av längtan och begär

Kroppar gjorda för att sammanslutas

Hans djupa andetag
Varma mot din hud

Ni gungar sakta framåt och tillbaka
I varandras famnar ska ni för evigt vara

Ökande pulsar och djuriska läten

Nära njutnings gränsens brist

Plötsligt lyfter ni
Svävar och kraschlandar..
..Mjukt i bland molnen




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-08-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1