Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är visst ännu en milstolpe avklarad


Ja, om det nu stämmer att jag har haft fler än

trettio tusen olika besökare

inne på min sida sedan jag började att

skriva här på sajten

Noll sex, Noll sju

Kul i sådana fall

Så vad ska nu nästa milstolpe bestå utav

Femtiotusen olika besökare kanske?

Ja, vi får väl se

Men tack till era alla som har varit inne på min sida

och botaniserat lite ibland mina alster

Skiner upp som en sol!

Kram på er...

Ken Cassel
14/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-14 23:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Grattis Ken!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel