Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

 

Gömglömda steg spårar mig ur det fördömda
medan jag tvingar blicken stelt framåt
för att slippa snava på nuets. 

 

 

Var jag - Någonsin

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-15 22:42



Bookmark and Share


  Mikael Llewyn Novac
"Var jag - Någonsin" Och med det ror du hem hela skiten!
Kort och slaghårt, precis som jag gillar det. Keep it up!
2012-11-15

    ej medlem längre
Skön dikt att stanna vardagen med en stund.
2012-08-24

  bittemi VIP
Dina ord träffar! Mycket bra!
2012-08-17

  Eva Langrath VIP
Stark text där du lyckas förmedla tvivlet och smärtan i Zombie tillståndet,
2012-08-16

  Christine Sabel
Hujedamej så bra!
2012-08-16

  NågonAnnans
Var jag-Någonsin??? Bra text!!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren