Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knoppande


Vad är du?
ingenting
dina ords löv blåste ned
en dag i november
på väg mot nattliga
entiteter

Du är min
den dag du kom
med knoppande grenar




Övriga genrer av raphaela
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-02-07 22:15



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Din dikt är klurig. Finns flera sätt att tyda det jag läser - men jag tycker om den. Kanske är det ett träd som tappat sina löv och snart kommer att knoppas igen i våren, kanske har det en annan innebörd, där du i dikten syftar på en människa som återkommer i diktjagets liv. Och som hon redan har tagit till sig. Du lyckas med att konststycket att få språket sensuellt berörande även om du använder enkla, klara ord!!
2006-02-07

  Ms Lovecraft
Den freudianska tolkningen anar ugglor i mossen. Det är kanske inte bara knoppar som gör ont när de brister...
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela