Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så lätt alla gånger


För ibland kan det vara mycket svårt att säga

till sin älskade

Förlåt!

Det var inte min mening att såra dig

För det sista som jag trodde var att du skulle

falla ut i gråt

För jag trodde inte att du älskade mig längre

För på senaste tiden har du ju bara varit kall och kylig

emot mig

Så jag har själv känt mig sårad


Det är inte så lätt alla gånger

För tydligen kan det ibland vara mycket svårt

att öppna sig och prata ut

Säga vad som tynger ens sinne

Men om man inte säger någonting får man räkna med

att vad som helst kan hända

Som till exempel att ens kärleksfulla romans

håller på att ta slut

Så det som har varit och hänt emellan de två är någonting

som de tydligen hädanefter får spara

i sina minnen

För tydligen så är det då dags för de båda

att gå vidare med sina liv...

Ken Cassel
16/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-16 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel