Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter här för mig själv


och väntar på att något ska hända

Att något ska ske

Att någon bara ska ringa på dörren, så att jag ska få

någon att leka med

För det brukar det ju alltid göra vid den här tiden

Men det händer visst ingenting, för ingen kommer

Så här sitter jag i min ensamhet och tycker synd

om mig själv

när jag har det tråkigt

Och det värsta är ju att om jag går ut nu, så kommer det

säkert någon och ringer på min dörr

då risken är stor att vi går om varandra

Ja, så jag får väl sitta kvar här en stund till, trots att det

inte är det som jag vill...


Det kommer ingen

Så jag undrar

Vart är alla vänner någonstans eftersom de alla bara

tycks lysa med sin frånvaro?!

Ken Cassel
16/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-16 17:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Hej Ken!
2012-08-16

  Rise Little One
Pling Pling...
2012-08-16

  Lynx63 VIP
HEJ Ken :)
2012-08-16

    ej medlem längre
Hej Ken!
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel