Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar... som ibland skriker inuti mitt hjärta.


Min tid


Min tid

Då fanns min tid på riktigt
som kunde visa vem jag var
Under min hud tillsammans med

Mina vingar som en gång spred sig ut

Jag saknar min tid
Som jag tvingades lämna på egen hand

Jag vill tillbaka
Jag saknar denna tid då
För min kärlek till den var som störst

En dag ska jag kanske återvända



Kanske, bara kanske




Fri vers av invisibleangel_
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-02-08 08:30



Bookmark and Share


    Elmo
Du är verkligen duktig på att skriva.
och dina ord träffar precis rätt :)
Jättebra
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_