Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber om en kudde

Heldeppig
raklång på golvet
ber om en kudde
stoppad med havre
havrekudde för haren

och nu kommer
helgåskan




Fri vers av Inez L VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP