Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tekopp på bänken


Din kopp står på köksbänken,
den som du tog hit för att äta din eviga youghurt ur.
Och dricka ditt te ur efteråt.

Och när jag såg den, alldeles nyss,
kände jag din närvaro så påtagligt
att det sved till när jag plötsligt mindes
att du inte kommer att röra vid den förrän i morgon igen.

Med dina händer,
som jag för evigt älskar.




Övriga genrer av Tigger
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-02-08 13:50



Bookmark and Share


  Göran Byrén
ja, men nu är jag ju här ...... ?
så varför inte brygga en kanna te
så att jag kan använda den gula ...... koppen
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tigger