Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt

Du var som en smoking hot gun

Ett osäkrat vapen riktat rakt mot mitt hjärta

Vi kunde båda spelet och gav oss in i leken

Vi skrattade rått
åt dem andra
Som krävde närhet och kommunikation

Vi kunde inte se att vi köpte oss kärlek
utav varandra

Vi skulle bara passera och sedan inget mera

Då kom hösten med sitt jävla mörker
Det förbannade gulliggullandet
Parmiddagar
Soffmys med tända ljus

Ingen av oss hade lärt oss den färdigheten




Fri vers av annalena
Läst 82 gånger
Publicerad 2012-08-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena