Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har precis blandat ihop alla stora och små bokstäver


i en liten ask

Riktigt skakat om asken så att alla bokstäverna

har hamnat

huller om buller i en enda röra

Som i en enda slask

Öppnar nu asken lite försiktigt och tar fram tre bokstäver

ifrån slasken

( längst ner i högen )

Aha, tänker jag?

Först så får jag ett J och sedan ett Ä och till sist

så får jag ett D

Jag tänker då

JÄD är väl inget ord, heller

Så jag tänker efter lite till och kommer genast på

att det måste betyda att

JAG ÄLSKAR DIG

Ja, så måste det bara vara

Det är bara en liten förkortning

Så tydligen finns det en ordning i kaoset med alla dessa

bokstäver

som kallas för Alfabetet …

Ken Cassel
21/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-21 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trodderu torskat på tuppjuck!
2012-08-21

  Rise Little One
Underbar tolkning :-D
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel