Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsminne

Printzengracht
träd, hus
cykla i skuggan
känsla, andning, luft, frihet
livsminne

Herengracht
kanaler möts
vattnet tar höger
under träden, bladen, fasaden
vattenminne

Amstel
flod bred
livsluft över ytan
synfält vidgas, armar öppnas
luftminne




Fri vers av Inez L VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-08-25 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP