Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regel nr 1

Avund och medlidsamhet
Kan stjälpa allt
I en orkan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tarras
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 22:51



Bookmark and Share


  Nanna X
demokratisk regel, tycks det. dela bördorna lika när det stormar.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras