Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borrar

jag hör dem

jag ligger på golvet
Örat är någon millimeter ifrån

60m under mig borrar de

Låter så nära, som att berget var mitt huvud
det skulle lika gärna kunnat vara någon millimeter ifrån
de borrar en tunnel
den går 60m under mig

jag tror att den går genom mina öron
eller bara någon millimeter ifrån

jag önskar att de borrade in i mitt skallben

genom hårsäckarna och hudlagrena
genom alla blodkärl och sprutande genom kraniet
in genom all förvirring genom allt skräp

bara kom nu
ställ din fot på mitt bakhuvud
lyft ditt stora hydrauliska vapen
sikta noga, lägg an och mörsa genom slamsorna

MOSA.

oroa dig inte för om det blir kladdigt, du har ett jobb att utföra

oroa dig inte heller om jag skriker, det går nog över!

men tryck dig in, in, in
djupare, hela vägen in

bara borra på
sådär okänsligt
hela dagarna
skit i grannarna, bara borra som fan

där inne

där inne i tystnaden ligger det kanske något
hemskt och ensamt, farligt
skyggt, fult litet missfosterdjur
med stora svarta ögon

darrig blick stirrandes ut
dreglandes i sin ociviliserade förvirring
skakis i det osäkra kyliga rummet

kanske i alla fall

ska vi mosa det?

du och jag och den feta borren.


eller ligger jag bara här för att jag är tom och dum

lyssnar på monotona borrar




Fri vers av Love von Melen
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-28 12:25



Bookmark and Share


    tehdog
fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan så brutalt, precis vad jag behövde. nu vet jag ju att du inte åsyftar mig men skulle hjärna blidka din önskan, fast kanske inte borra utan penetrera istället. kött kött kött kött kött kött kött kött kött
2012-08-28

    Phantasos
Tillåt mig att säka mäktig text.

2012-08-28

  småstensorkestern
Aouch ?
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen