Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhörningens nos

Värkbenen och värkfötterna
ensamhetsfötterna
högt uppe bland molnen
cumulus
ackumuleras gör smärtan
enhörningens nos
når upp bland molnen
vila i ekens lövverk




Fri vers av Inez L VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-08-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP