Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues till en drinkare

Du hann så väldigt litet
av allt du borde gjort.
Det mesta blev så slitet
och såret växte stort.
Det var som allt var brunnet
och du var ett med askan.
Ditt sista ljus försvunnet;
Du såg det djupt i flaskan.

Du ville nå det höga
men föll i mörka djup.
Nu hjälper klent och föga
ett segel på din slup.
För du har seglat vida
på detta öde havet.
Och mörkret vid din sida
i dina glas begravet.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-31 19:23



Bookmark and Share


  Anna*
Välskrivet och snyggt! (stör mig bara på de tre sista raderna
på det öde havet, på detta öde hav är det som ställer till det för mig =0)
2012-09-05

  Daniel_78 VIP
en sann dystervals. väl virkat rimsmidare.
2012-09-04

  ULJO
Tjusigt som vanligt från din penna
2012-08-31

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar rytm och härliga rim
Dessutom bra innehåll som
berör
2012-08-31

    ej medlem längre
Snyggt!
2012-08-31

  Robert Jonsson VIP
mycket bra väl avstämd text
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L