Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till M T


Kroppen läggs in, själen läggs i frysen

Vad som först verkade vara ett missförstånd
Blev till dagar
Decennier
Att inget annat se än vitt
Att långsamt sluta att fungera
Att falla allt längre in i ett vitt mörker
Varje andetag är en kramp
Tynar bort
Helt ensam
Ett vackert skal




Fri vers (Fri form) av Tarras
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 00:00



Bookmark and Share


  flygia
Tolkar dikten som beskrivning av avtynande livskänsla.
Psyksjukhus- kontakt med psykiatrin-miljö.
Hur som helst är den en mycket fin dikt.
2012-11-28

    samole
Det sentrala ordet är missförstånd,

Hur kan det ordet få gå så långt?

Den här typen dikt står ofta ensamma eftersom ensamheten är brutal.

2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras