Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera om vad ni tycker. jag vill höra ärliga svar.


pengar


inget har tagit mer liv en danna lila pappers lapp.
liter efter liter med blod har blandat med sand på denna jord tack vare denna mettal bit. den styr denna värld med ett järn grepp ingen någonsin skådat. Denna maktfaktor saknar empati. detta fenomen frälser o dödar som ingen annan.Ingen har mer makt som du,säg mig pengar varför så ond,varför en sådan martyr.pengar vi är slavar under ditt styre.




Övriga genrer av inga anonym
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym