Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver på mitt sätt. kommentera vad ni tycker jag vill höra ALLAS åsikter!!!!!!


Höstlövet

likt stjärnor glimrar dom vackert och lugnande.
Ett och ett singlar dom sakta till marken, likt naturens timglass.
Kvar på marken blir dom som en symbol, för en svunnen tid,en tid av sommar, en tid av liv. Naturens klocka tikar vidare i samma lugna takt som den gjort i alla tider.
l




Övriga genrer av inga anonym
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-09-06 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym