Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal


Namnlös 1

Som en hök
eller vilken fågel som helst

Kanske en björn
eller en hundvalp

Genom skogen vandrar två
pojkar med varandra

Som en hök
eller vilken fågel som helst

Kankse en björn
eller en hundvalp

Genom skogen vandrar en
ensam pojke hem




Fri vers av Cherox
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox