Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera


du !!!!!

du gråter o gråter tills tårarna har tagit slut.
var stolt för ingen är som du.
flaggan i topp.
världen är din.om du har mod att ta den.
sluta inte nu, rak i ryggen,sträck på dig, ta ingen skit.
våga drömma,våga tro.
du är som du är,o du kan göra allt, om du bara vågar vara dig själv




Övriga genrer av inga anonym
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym