Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera vad ny tycker.


Hjälp

du måste se, du måste höra, skriken.
ropen på hjälp.
stå inte bara där,gör något.
bry dig, snälla, hjälp!
du måste förstå att du behövs ,du gör nytta.
gör något innan det är försent, skynda! Hjälp!
sträck ut din hand o hjälp.




Övriga genrer av inga anonym
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-09-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym