Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångaren

Jag är trött på att göra det rätta
Trött på ondskan i magen
Trött på illamåendets gnagande envishet

Trött på tron om det materiellas helighet
Trött på att vara för trött för att hitta Gud

Trött på att vara otillfredsställd
Och på viljan att vara det
Trött på att veta att berget är för högt
Och på lusten att bestiga det

Trött på min fostran
På dess kvävande filt över möjliga sociala erövringar

Trött på min formidabla oförmåga att göra någonting ordentligt
Trött på att aldrig vara nöjd
Och på att inte veta vad jag vill

Jag lägger mig ned att vila nu
Och vaknar precis likadan




Fri vers av Tarras
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är också jävligt trött.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras