Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur balans.

Mina känslor
Sätter sig i bilen
Kör iväg

Norrskenet
Jagar svans
Och andedräkten
röner frost

Under kalla fötter
Rullar E4:an
Leder
Alla vägar till Rom

Men att gå
På sprucken asfalt
Är inte
Mödan värd

Kan vi inte bara sova ikväll?






Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så det känns! Applåd!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds