Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara älska (2012)


Kan inte skriva mycket
du är så nära mig
att det går inte ihop
jag vill bara älska..




Fri vers av Järnkatten
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-11 21:43



Bookmark and Share


  Anira VIP
fiiina ord...
2012-09-16

  Rise Little One
så lätt distraherade blir vi ibland ;)
2012-09-12

    ej medlem längre
Sensuell är känslan i dina ord.
2012-09-11

  Anna*
Allt har sin tid =0)
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten