Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande gömda promenader.

Natten föll ur dina händer
på vardagsrumsbordet med
kaffekoppar och trasor
sitter med benen
går med tanken drömmer bort
dagen




Fri vers av menspoeten
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rader ...


2012-09-12

    ej medlem längre
gillar!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten