Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 17:e våningen, det är i mitt fönster det lyser.

Från inandning till
utandning det kanske blir
vackrare dagar när färgen
fläkts av naglarna dammet samlas
på randiga tapeter
en främmande tanke som
svindel på balkongen
kastar ut min längtan




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-12 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ooo! Unikt och häftigt skrivet. Ett perfekt flyt i texten, och jag gillar den här storstadskänslan. En doft av förorter. Gillar!
2013-04-05

    ej medlem längre
bra!..
2012-09-12

    ej medlem längre
dramatisk ...

gillar ...
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten