Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dreadful songs about summer

tårar för himlen

det blodröda eldröda försvinner ner


jag älskar er.

jag

älskar

er.

jag älskar er.


och tårarna är tunga

tunga för alla destruktiva ickeval jag någonsin gjort



det handlar inte om ord längre, har det någonsin gjort det?

jag är så jävla jävla jävla rädd

så jävla rädd

det handlar inte om ord

det handlar om the story about words no one ever uttered

or

why does our world inhabit so many broken things?




Övriga genrer av det där som känns
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns