Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar allt...


Som en ängel med sina vingar

I miss myself, E
I miss myself, E


Som en ängel med sina vingar
Vingar, gjorda av fjädrar

Jag kunde le
Och känna mina egna vingslag
Som en ängel med sina vingar

Jag saknar allt som fick mig
Att bli en ängel, med sina vingar

Jag saknar att känna smärta
För kärleken var som då störst
Jag levde
På riktigt, i verkligheten / Jag levde

Låt mig få vandra tillbaka
Och bestäm inte åt mig om
Vilken väg jag ska ta

Låt mig
Låt mig få gå iväg
Låt mig få välja vilken väg jag ska ta

Låt mig få känna på mina vingar
Med mina fingrar




Fri vers av invisibleangel_
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-09 23:24



Bookmark and Share


  jaSc
okej, du får bestämma vilken väg du ska ta..
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_