Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Applådera om ny tycker det är bra. Kommentera vad ni tycker.


se dig om kring

se dig om kring,vad är det du ser.
tänk på vad du ser, alla tänker inte som dig.
ta inget för givet, var tacksam.
se det du har,o inte det du inte har.
se dig om kring, ser du svälten,känner du hungern.
se dig om kring, kan du se orättvisorna.
Hör du skriken.
se dig om kring, du har allt, det finns vissa som inget har.
du har hört, och sätt problemet.
Varför, väljer du att inget göra.
gör något,o vissa att du har ett hjärta.
var god och hjälpsam.
se dig om kring, du har inget att förlora.
se dig om kring, det finns fler på denna jord en du.




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-14 13:03



Bookmark and Share


  Annika Persson
sällan, aldrig står man i jordens mitt,
om man inte gör det inför sig själv,
2012-09-14

  Annika Persson
det räcker inte, att se sig omkring,
inte heller att tänka på, varför vara
tacksam?

Stå där hos den som skriker ut sin sorg,
och märk det om din närhet ger tröst,
vi har alltid någonting att förlora,

den som har sett sig omkring,
och för ofta, vet att världen inte
har ett hjärta, men att människor
har ett,

titta i ditt inre, skriva om allt erfaret,
så vet du, att åtminstone du inför
dig själv kan stå i världens mitt,
vem skulle annars göra det, där
du står?
du står i jordens mitt.

2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym