Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns så ibland. Kommentera vad ni tycker om mina texter. Jag vill höra er åsikter.


Hallå, jag är annormal

Hallå, jag är annormal.
Jag är för "normal" för att vara "annorlunda".
Jag är för "annorlunda" för att vara "normal".




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-14 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
You and me both.

Mycket bra. Känner så igen mig i det!
<3
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym