Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är min åsikt.


Se på mig uttan fördomar

Hör min röst.
Se på mig uttan fördomar.
Se mig för den jag är.
Döm mig inte.
Ge mig en skans att vissa vem jag är.




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-14 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym