Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på någon

I den mörka höstnatten
tar den kyliga vinden tag i mitt hår
Den smeker
Virvlar
Leker lekar med mig
som jag inte är en del av

Jag snubblar stigen fram i dunklet
Allt för att komma bort ifrån dig

Grenarna som river upp mina nylonstrumpor
In på skinnet, färgar strumporna med röda droppar

Smärtan av risporna berör mig inte ett dugg
Smärtan i hjärtat är värre

När jag såg dig kyssa henne
Under gatubelysningen

Se på henne med andra ögon än du ser på mig
En lyster lyste i dem, som ett rovdjur på jakt

På jakt efter någon annan än mig...




Fri vers av Sis
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-16 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis