Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Plötsligt skiljs vi åt efter tid av fester
Jag vill inte lämna, men kunde offra
Allt för att få stanna och leva kvar här
Nu för all framtid




Bunden vers (Annat versmått) av snej
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-17 21:18



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Fint! Hänger ihop bra. Kort och ärligt!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej