Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a forest


Vätan himlen gett ifrån sig
ringlar nedför axlarnas rev
landar mot granens
viga grenar

Skräms till vaksamhet
av något som skräckslaget
trampat sig igenom ett
rovlystet bakhåll

[snart bara en fåra
mellan liv och död]




Fri vers av raphaela
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-02-10 14:09



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Ovanliga metaforer som jag inte har sett förut. Nyskapande och dubbeltydigt, måste bestämt omläsa...
2006-02-12

  DanSan
God poesi med en självmedvetenhet som låter orden dansa mellan raderna, där betraktaren får sin njutning genom att tänka efter.
Då går det upp ett ljus aha så enkelt och härligt. Mycket bra!!!
MVH Dan Cederholm
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela