Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllningssång till de känsliga

Du har gått så vackert
på vägen
satt var fot där du
sårat minst

när det brustit till har du
stått så förlägen
att vara till lags
var din vinst

Omgivningen du läste
som en öppen bok
var min du noterat
så väldigt väl

du övergav aldrig
en utsatt du staplade
sårade kroppar
inuti din själ

Du försökte aldrig någonsin
att vinna
Det gjorde så ont
att se förlorarna efteråt

du bad böner att konflikter
kunde försvinna
och att någon kunde
yppa förlåt

Dom sa att du var för känslig
för ditt bästa
men jag ber dig
lyssna ej på det

detta sägs ofta
av människor
som för det mesta
hyllar okänslighet




Bunden vers (Rim) av R Werner
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-22 07:44



Bookmark and Share


  Millner VIP
Jag älskar den här!
2013-09-07

  Tino
Du är riktigt skicklig.
I dina texter finner jag budskap, du väcker goda tankar
och jag delar helt din uppfattning.
2013-01-12

    ej medlem längre
instämmer med föregående talare..
2012-09-22

  entusiasm
applåder, jättefint skrivet
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner