Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tysta andedräkt,

Tidens tysta andedräkt,
rör sig i mitt hår och viskar
en stilla bön bland morgon duggen
Den som du fylld av svek lämnade mej för världen.

En märkbar antydning
om att isen ska brista
andades av den vind
som en gång, utgjorde formen av oss.




Fri vers av sara,
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-02-10 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,