Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gatulampans varma sken,

I ett ljus fyllt av mörker
Spår i den djupa snön
Ett rop ur det fögånga
Som lockar på dej,
som näcken


Naken, själv och ensam
Viskningar från de älskandes sorg
Bland minnen som vägrar svikta
I gatulampans varma sken


Tanken att engång ha varigt
Att kännt värmen från din hud

Gör snön så mycket kallare.




Fri vers av sara,
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-02-10 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,