Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandspelare

I mitt sinne
förevigt ni varar
men med tiden
suddades bort
som de där
förbannade
bög-testen
i mellanstadiet

När jag åkte hem
från Göteborg
var jag mitt i tusen världar
min själ
mitt hjärta
Jag satt i min egen
dimma
och musiken
var en del av den
men ändå var alla trummor
som glada bandspelare
skall vara







Fri vers av fadedRed
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-09-25 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed