Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har sökt tystnaden


Tystnaden har sökt mig

jag har sökt tystnaden

nu finns jag här

nu finns den här

allt utan gränser

jag har slutat räkna

plötsligt är grinden

bara öppen

jag lyssnar

bara lyssnar

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 364 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-27 09:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Rofylld acceptans!
2012-10-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vackert komponerad!
2012-09-29

  LenaJohansson VIP
fint diktat om något viktigt
2012-09-29

  inga anonym
Jag gillar det.
Bra där
2012-09-27

  Minkki VIP
ja, bara sitta stilla och lyssna medan tystnaden rör sig sakta, bokmärke blir det för den här
2012-09-27

    ej medlem längre
Lyssnandet. Viktigast.
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén