Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera vad ni tycker. Jag vill veta vad ni tycker.


Jag är halv

Jag är halv

Vart är den andra delen, den andra delen av mig

Om bara någon visste

Ge mig en karta

Jag måste hitta den andra delen av mig

Ge mig en kompass

Vissa mig riktningen

Vart är vägen

Jag vill bli hel

nacken tom

Väntar på att sista pussel biten ska på plats

Delad och utlämnad

Gör mig hel




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-09-27 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym