Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner en ny väg

Kanske tappar jag något
Men
Finner någonting nytt
Istället

Om jag var rädd
Skulle
Jag aldrig gå ditt vägen leder
Mig

Fick ett samtal som
Jag
Aldrig trodde jag skulle


/ matteus: vers 26-27.




Fri vers (Fri form) av snej
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-30 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej