Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkade tycka om någon

Blir man ledsen när man råkar ha förhoppningar?
råkar möta
en människa
och tror att
de förstår.
Blir man besviken då?

Ser du någon?
Ser du?

Bryr man säg?




Fri vers av fadedRed
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed